spot_img
AcasăEvenimentGEST ȘOCANT LA SĂCEL: Femeie atacată cu fecale de un vecin. A...

GEST ȘOCANT LA SĂCEL: Femeie atacată cu fecale de un vecin. A mers imediat la poliție pentru a nu altera probele

DISTRIBUIȚI

Un scandal tragi-comic s-a petrecut în cursul săptămânii trecute în comuna Săcel. Protagoniștii au fost doi vecini care s-au luat la harță de la mejda ce îi despărțea.

Cum discuția dintre cei doi, un bărbat și o femeie, a degenerat într-un scandat cu înjurături și urlături, bărbatul nu s-a mai putut răbda și a pus mâna pe o găleată pe care a umplut-o cu „material de calitate” din buda de lemn aflată pe proprietatea sa și a deversat-o în întregime pe capul vecinei sale.

Martorii la scandal au declarat pentru Sighet 247 că imediat după cele petrecute, femeia a sunat la 112 solicitând intervenția Poliției. Aceeași martori susțin că femeia nu s-a curățat de „materialul” cu care a fost atacată pentru a nu altera probele 🙂

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că acuzele femeii se adeveresc, însă vecinul acesteia nu a vrut să recunoască că ar fi înfăptuit cele de care era acuzat. La cererea femeii, polițiștii au analizat buda de lemn din curtea bărbatului, concluzionând că, într-adevăr, se poate observa că lipsește o cantitate de „material” din budă, cantitate similară celei care ar încăpea într-o găleată. Ba mai mult, polițiștii au găsit și corpul delict, găleata în cauză, care prezenta urme de „material”.

Martorii mai susțin că scandalul a fost aplanat după ce polițiștii l-ar fi amendat pe atacator cu suma de 200 lei pentru faptele sale. (sursa: www.sighet247.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA