AcasăEvenimentGEST PENTRU NEVOIAȘI – O familie de băimăreni stabilită în Franța a...

GEST PENTRU NEVOIAȘI – O familie de băimăreni stabilită în Franța a apelat la Serviciul Public de Asistență Socială pentru a găsi persoane nevoiașe pe care să le ajute

DISTRIBUIȚI

GEST PENTRU NEVOIAȘI  O familie din Municipiul Baia Mare, stabilită de mai mulți ani în Franța, obișnuită să facă acte de caritate, a ales să sprijine și anul acesta mai multe persoane aflate în dificultate. Pentru a-i identifica pe cei care au cu adevărat nevoie de ajutor, familia a apelat la specialiștii din cadrul Serviciului Public Asistență Socială.

Așadar, în urma unor anchete realizate de către asistenții sociali au fost identificate și ajutate șase familii nevoiașe: o familie a primit sprijin financiar pentru plata restanțelor la energie electrică, o familie a fost sprijinită financiar pentru plata restanțelor la chirie, o a treia familie a primit un calorifer electric deoarece locuința nu este prevăzută cu instalație și alte trei familii au fost sprijinite cu alimente, îmbrăcăminte și rechizite pentru copii.

Această acțiune caritabilă este un exemplu demn de urmat, deoarece doar apelând la specialiștii din asistență socială pot fi identificate și sprijinite persoanele nevoiașe. Procedând astfel, reușim să evităm situațiile în care banii donați nu sunt folosiți pentru a acoperi nevoile reale.

Sursă info și foto: Serviciul Public de Asistență Socială Baia Mare

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA