spot_img
AcasăEvenimentGEST FRUMOS - Fundatia ESCO si OffRoad Tara Lapusului, cadouri pentru copiii...

GEST FRUMOS – Fundatia ESCO si OffRoad Tara Lapusului, cadouri pentru copiii din satele izolate din Tara Lapusului (GALERIE FOTO)

DISTRIBUIȚI

Campanie frumoasa realizata de Fundatia ESCO (Educatie, Societate, Cultura pentru Oameni), condusa de Ioana Lese, si Offroad Tara Lapusului, coordonata de Robert Daniel. Scopul aste acela de a dezvolta prima campanie de ajutorare a copiilor din satele izolate din Tara Lapusului. 
„Campania si actiunea sunt destul de ample si au ca obiectiv oferirea de cadouri, hainute, jucarii, alimente, carti sau orice alte obiecte copiilor, batranilor sau persoanelor cu dizabilitati care au un nivel de trai foarte scazut” a spus Ioana Lese. Este prima editie de acest gen, iar organizatorii nu pot inca estima impactul, amploarea sau rezultatele. „Construim lista cu persoanele la care vom ajunge si cooptam toti factorii din zona, cei care doresc sa se implice in actiunea noastra” a continuat Ioana Lese. Prima iesire in teren a avut loc recent, iar bucuria de pe chipul copiilor sau batranilor ajutati nu poate fi descrisa in cuvinte. Actiunea este mediatizata pe reteaua de socializare facebook.com, la Orizont TV, ActualMM.ro, Glasul Maramures dar si prin afise.
sursa foto – facebook OffRoad Tara Lapusului.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA