AcasăActualitate112GEST EXTREM – Un primar din Botoșani a încercat să dea cu...

GEST EXTREM – Un primar din Botoșani a încercat să dea cu camionul peste un bărbat

DISTRIBUIȚI

GEST EXTREM  Puterea este cel mai bun afrodisiac, dar pentru un primar dintr-o comună din Botoșani s-a dovedit prea mult. Primarul din comuna Stănceni, județul Botoșani, Relu Burlacu, a încercat să lovească un bărbat cu camionul pe care îl conducea. Numai norocul l-a salvat pe om, care s-a ferit în ultimul moment, dar autoturismul său a fost distrus. Poliţiştii cercetează cazul.

Primarul din Stănceni, judeţul Botoşani, se afla sâmbătă, la marginea localităţii, unde avea de gând să cumpere un teren pentru a construi o casă.

GEST EXTREM – Nu a mai suportat singurătatea şi şi-a dat foc

Totul a început după ce proprietarul unei farmacii l-a văzut, s-a oprit şi i-a reproşat acestuia că de câteva zile a rămas fără apă, după ce un buldozer al Primăriei a avariat o conductă.

Nemulţumit de reproşurile primite, primarul s-a urcat la volanul unui camion şi l-a ameninţat că va da peste el. Omul a reuşit să se ferească la timp şi nu a fost rănit, însă, maşina lui a fost serios avariată.

NEIMPRESIONANTĂ – Mare vedetă a anilor 2000 a întors doar un scaun la Vocea României

Primarul s-a făcut apoi nevăzut. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Edilul nu este la prima ispravă de acest gen. În urmă cu mai mulţi ani, el a intrat cu camionul în casa unei foste angajate a primăriei, pe care a acuzat-o de o lipsă în gestiune, potrivit botoşaninews.

Sursă

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA