Acasăsinucidere maramuresGEST EXTREM - O mamă și-a executat în stradă fiicele

GEST EXTREM – O mamă și-a executat în stradă fiicele

DISTRIBUIȚI

Caz șocant într-un oraș din statul american Texas. O femeie și-a ucis cele două fiice, în vârstă de 22 și 17 ani, în plină stradă. Ulterior, ea a fost împușcată mortal de polițiștii care au intervenit la fața locului.

Incidentul a avut loc în plină stradă, în fața locuinței. Chrisry Sheats, în vârstă de 42 de ani, a deschis focul asupra celor două fiice ale sale. Autoritățile au fost alertate de un vecin, care a auzit focurile de armă. Atunci când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit două tinere întinse în mijlocul străzii. Un polițist a deschis focul asupra femeii, deoarece aceasta avea un pistol în mână și a refuzat să se predea.

Una dintre fiicele femeii a murit pe loc din cauza rănilor, în timp ce a doua a fost transferată la spital în stare gravă, unde decedat mai târziu, transmite The Huffington Post.

“A fost o ceartă în familie, care a degenerat”, a declarat un ofițer de poliție din orașul în care a avut loc cazul șocant. Autoritățile încă încearcă să afle toate detaliile în acest caz.

libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA