AcasăActualitateSocialGEST EMOȚIONANT – Polițiștii sigheteni au vizitat și au dus cadouri unei...

GEST EMOȚIONANT – Polițiștii sigheteni au vizitat și au dus cadouri unei familii lovită de tragedie din Satu Mare

DISTRIBUIȚI

GEST EMOȚIONANT  „Fericirea este dreptul nostru din naștere și fiecare dintre noi putem contribui la realizarea ei”. Pe acest principiu au acționat și polițiștii din Sighetu Marmației care, profund impresionați de condițiile grele în care trăiesc 10 copilași din localitatea Pomi, județul Satu Mare, au făcut un gest cu adevărat emoționant.

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei nu aşteaptă zile cu o semnificaţie deosebită pentru a face acte de caritate. Considerând că fiecare zi poate fi un bun prilej pentru a aduce zâmbete pe feţele celor încercaţi de viaţă, poliţiştii „s-au înarmat” cu lucruri de strictă necesitate, alimente şi dulciuri şi au vizitat o familie din localitatea Pomi, judeţul Satu Mare. Aceasta nu a fost aleasă la întâmplare. În luna februarie a acestui an locuinţa lor a fost incendiată iar cel mai mic dintre copii şi-a pierdut viaţa.

GEST EMOȚIONANT GEST EMOȚIONANT 2

„Misiunea” din localitatea Pomi a fost o continuare a activităţilor de săptămâna trecută când mai mulţi poliţişti sigheteni au donat sânge, cu speranţa salvării de vieţi omeneşti. Tichetele primite, la care s-a adăugat şi contribuţia benevolă a poliţiştilor, au fost folosite pentru achiziţionarea de bunuri alimentare.

GEST EMOȚIONANT

Familia vizitată a fost impresionată şi a mulţumit poliţiştilor maramureşeni  pentru gestul lor.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA