AcasăActualitateGEST DE SUFLET - Ziua Familiei, sărbătorită de deputatul dr. Viorica Cherecheş...

GEST DE SUFLET – Ziua Familiei, sărbătorită de deputatul dr. Viorica Cherecheş prin creştinare şi rugăciuni în biserica ctitorită de Alexiu Pocol

DISTRIBUIȚI

GEST DE SUFLET  Ziua Familiei, care se sărbătoreşte în fiecare an în jurul zilei de 15 Mai, are începând cu acest an o semnificaţie specială pentru dr. Viorica Cherecheş, deputatul liberal de Maramureș. Alături de doamnele s-a rugat şi a creştinat o fetiţă într-una dintre bisericile simbol ale oraşului.

Căsătoria este cea mai veche instituţie de drept divin, binecuvântată de Dumnezeu în Rai, odată cu crearea primilor oameni. În jurul datei de 15 mai, în duminica cea mai apropiată, sărbătorim Ziua Familiei. Împreună cu colegele liberale am  petrecut această zi prin rugăciune şi creştinarea micuţei Andreea Maria care a primit Taina Sfântului Botez la Biserica ctitorită de Alexiu Pocol, una dintre cele mai vechi biserici din Baia Mare.  A fost un moment fericit, încărcat de emoţie, o sărbătoare a luminii şi a bucuriei”, a spus dr. Viorica Cherecheş, deputat liberal de Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA