spot_img
Acasăsinucidere maramuresGest caritabil al poliţiştilor din Tăuţii Măgherăuş în prag de sărbători

Gest caritabil al poliţiştilor din Tăuţii Măgherăuş în prag de sărbători

DISTRIBUIȚI

A sluji comunitatea înseamnă a fi alături de ea în toate ipostazele şi a îndrepta actul de intervenţie către zonele vulnerabile astfel încât să se evite dezechilibrele sociale ce pot afecta inclusiv ordinea şi climatul de siguranţă publică în acea comunitate.

Poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş cunosc acest lucru astfel încât, cu sprijinul Fundaţiei nonprofit Waldburg Băiţa,  ieri – 12 decembrie, ei au oferit pachete cu produse alimentare, obiecte de îmbrăcăminte şi jucării, familiilor nevoiaşe din localităţile aparţinătoare.

Totodată poliţiştii au purtat discuţii cu membrii acestor familii, evidenţiind necesitatea situării în afara criminalităţii de orice tip şi impulsionând copiii să urmeze cursurile şcolilor pentru a-şi asigura un viitor mai bun şi pentru a se putea constitui într-un sprijin pentru familiile lor.

În perioada următoare, cu sprijinul aceleiaşi fundaţii, vor fi oferite pe raza localităţii 1.000 de astfel de daruri, atât familiilor cu situaţie materială precară cât şi tuturor copiilor care învaţă la Şcolile Generale din oraşul Tăuţii Măgherăuş.

Astfel de gesturi aduc un strop de fericire în sufletele celor pentru care Sărbătorile însemnă doar zile obişnuite şi întăresc legătura dintre cetăţeni şi Poliţie, o instituţie mereu în slujba comunităţii.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA