Acasăsinucidere maramuresGERMANIA - Zeci de zboruri ale unei companii aeriene anulate din cauza...

GERMANIA – Zeci de zboruri ale unei companii aeriene anulate din cauza concediilor medicale

DISTRIBUIȚI

GERMANIA O companie aeriană din Germania a fost nevoită să anuleze mai multe zboruri după ce mai mulți angajați și-au luat concediu medical, îngrijorați de perspectivele unui proiect de restructurare.

GERMANIA Este vorba despre compania TUIfly a uriașului grup german din domeniul turismului TUI. Aceasta a anulat 47 de zboruri joi și 108 zboruri vineri, potrivit France Presse.

Depunerea masivă a acestor certificate medicale, într-un moment în care nicio mișcare grevistă nu a fost anunțată, a început duminica trecută și a continuat până joi, a indicat un reprezentant TUIfly.

Joi, fuseseră anulate 47 de zboruri din cele 110 prevăzute.

Citeşte şi PROIECT DE LEGE – Elevii fără absențe vor primi 100 de euro lunar

Presa germană speculează asupra cauzelor acestui val de concedii medicale.

Potrivit săptămânalului Der Spiegel, ar fi vorba de o „grevă sălbatică” , jurnaliștii punând întrebări asupra legalității unei astfel de acțiuni.

„Certificatele de concedii medicale de ultim minut prezentate de piloți și de însoțitorii de bord nu permit companiei TUIfly să-și informeze din timp clienții și să le propună alternative”, și-a exprimat aceasta regretul.

Miercuri, compania aeriană germană Air Berlin, aflată în plină restructurare, a anunțat discuții cu TUIfly despre o eventuală regrupare în aceeași structură a zborurilor lor spre destinații turistice.

Citeşte şi PREGĂTIȚI PENTRU GREVĂ GENERALĂ – Poștașii își caută dreptate la Prefectură

Dezertarea personalului însoțitor de bord, îngrijorat pentru viitorul său, pune în dificultate această companie specializată în zboruri charter, în timp ce vacanțele școlare de toamnă tocmai au început în unele regiuni din Germania.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA