Acasăsinucidere maramuresGERMANIA - Refugiat sirian arestat după ce a ucis o femeie cu...

GERMANIA – Refugiat sirian arestat după ce a ucis o femeie cu o macetă

DISTRIBUIȚI

GERMANIA Un bărbat care agita o macetă a ucis duminică o femeie și a rănit alte două persoane în orașul Reutlingen, sudul Germaniei, el fiind ulterior arestat, a informat ziarul Bild, citat de Reuters.

GERMANIA  Un bărbat care a ucis o femeie cu o macetă și a rănit alte două persoane în orașul Reutlingen, landul Baden-Wuerttemberg, din sud-vestul Germaniei, a fost arestat, au declarat duminică reprezentanți ai poliției pentru DPA.

Agenția de presă germană menționează că nu există detalii suplimentare referitoare la persoana care a comis atacul sau la motivele acestuia. Momentan, nu există dovezi cu privire la eventuali complici, potrivit DPA.

Potrivit ziarului Bild, citat de EFE, bărbatul alerga cu maceta în mână prin centrul orașului și a atacat mai multe persoane care stăteau lângă un restaurant turcesc, provocând panică în rândul celor aflați în apropiere.

Baden-Wuerttemberg este al treilea land ca mărime din Germania.

Bărbatul care a ucis o femeie cu o macetă și a rănit alte două persoane în orașul Reutlingen, landul Baden-Wuerttemberg, din sud-vestul Germaniei, este un refugiat sirian care a mai fost implicat în alte atacuri, a anunțat duminică poliția germană, transmite Reuters.

Refugiatul sirian în vârstă de 21 de ani a fost arestat de poliție, a anunțat duminică un purtător de cuvânt al poliției, transmite Reuters.

sursa info

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA