AcasăActualitate112GENŢI TICSITE CU ŢIGĂRI - Un maramureşean a rămas fără autoturism la...

GENŢI TICSITE CU ŢIGĂRI – Un maramureşean a rămas fără autoturism la Vişeu de Jos deoarece transporta ţigări de contrabandă

DISTRIBUIȚI

GENŢI TICSITE CU ŢIGĂRI  Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat într-un autoturism oprit în trafic, pentru control, două genți cu 300 pachete țigări. Şoferul intenționa să le comercializeze pe piața neagră de desfacere din zonă.

În 1 martie, în jurul orei 18.00, la nivelul Sectorului PF Vișeu de Sus s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Un echipaj mobil al poliției de frontieră a depistat, în trafic, pe raza localității Vișeu de Jos, un autoturism marca Citroen, condus de Alin M., în vârstă de 21 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

În urma controlului au fost descoperite, în două genți, mai multe pachete cu țigări, pentru care bărbatul nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

Persoana în cauză şi autoturismul au fost conduse la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii au rezultat 300 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 3.500 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Autoturismul folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Informaţii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA