AcasăActualitate112GELOZIE MORTALĂ - Un bărbat din Ialomița l-a ucis pe iubitul fostei...

GELOZIE MORTALĂ – Un bărbat din Ialomița l-a ucis pe iubitul fostei sale concubine

DISTRIBUIȚI

GELOZIE MORTALĂ  Orbit de gelozie, un bărbat din Ialomița l-a ucis pe iubitul fostei sale concubine. Tânărul de doar 20 de ani l-a bătut și pe tatăl celei cu care voia să se împace. Individul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul din satul Rovine este acuzat de comiterea infracțiunilor de omor, tentativă la omor, distrugere și violare de domiciliu.

Potrivit www.independentonline.ro, tânărul D.D.V, în vârstă de 20 de ani, a mers la casa în care locuia fosta sa iubită, împreună cu actualul ei concubin, cu gândul de a o convinge pe femeie să se întoarcă la el. Scandalul a degenerat de la o discuție contradictorie, iar, la un moment dat, tânărul, care era înarmat cu un briceag, l-a înjunghiat mortal pe concubinul fostei sale iubite.

Tatăl fetei a sărit în apărarea victimei, însă a fost, la rândul săul, agresat. Bărbatul a fost lovit cu o țeavă din metal, iar locuința sa a fost devastată de tânărul orbit de gelozie.

Potrivit procurorilor, agresorul a spart geamurile locuinței și a rupt gardul de la poartă.

Bărbatul a fost reținut, duminică, pentru 24 de ore, iar astăzi se află la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița. Tânărul urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acuzat de omor, tentativă la omor, distrugere și violare de domiciliu, bărbatul ar putea ajunge la închisoare.

Sursă info.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA