AcasăActualitateGATA CU JOACA - Polițiștii din Baia Mare au primit în dotare...

GATA CU JOACA – Polițiștii din Baia Mare au primit în dotare o BIJUTERIE pe două roți, de 125 de cai putere

spot_img

DISTRIBUIȚI

Chiar dacă sezonul moto este pe sfârșite anul acesta, asta nu i-a oprit pe oficialii din M.A.I. să le facă un “cadou” polițiștilor băimăreni. Unul care nu rămâne trecut cu vederea de către nici un participant la trafic. Polițiștii de la Poliția Municipiului Baia Mare au primit în dotare o motocicletă Honda ST 100 A, echipată cu un motor V4 de 1260 cc. și care dezvoltă nu mai puțin de 125 de cai putere.

Șeful poliției municipale, comisarul șef Marius Velea, a declarat că, astfel, șoferii care încalcă grav normele rutiere și nu opresc la semnalele polițiștilor vor putea fi interceptați mai ușor.

Pentru a fi mai eficienți în asigurarea unui trafic rutier fluent în municipiul Baia Mare, dar și pentru interceptarea celor care încalcă grav normele rutiere și nu opresc la semnalele polițiștilor, Biroul Rutier al Poliției Municipiului Baia Mare a fost dotat cu o motocicletă Honda ST 1300 A, echipată cu un motor V4 de 1260 CC. Drumuri bune și conduceți prudent!!!”, a fost mesajul șefului Poliției Municipiului Baia Mare, comisar-șef Marius Velea, potrivit paginii Radare Maramureș.

ActualMM

Foto: Facebook/ Radare Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA