Acasă Eveniment GASCA DE HOTI - Patru baisprieni furau parapetii metalici care protejeaza soseaua...

GASCA DE HOTI – Patru baisprieni furau parapetii metalici care protejeaza soseaua ce duce spre Mina Suior

DISTRIBUIȚI

Jandarmii din cadrul Postului Montan Şuior-Mogoşa, aflându-se în patrulă pe traseul Complex Turistic Şuior – Mina Şuior – Creasta Cocoşului, au observat pe DJ183 C, pe porţiunea situată între Complexul Turistic Şuior şi mina Şuior, două autoturisme în care patru persoane încărcau diferite componente de parapeţi metalici rupţi sau tăiaţi de pe marginea dreaptă a drumului, în sensul de urcare spre mină.

Au fost identificaţi  Florin L. de 28 de ani, Radu L. de 31 de ani, Cosmin L. de 30 de ani şi Sandu L. de 57 de ani, toţi cu domiciliul în localitatea Baia Sprie, care sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi furt calificat.

Sandu L. s-a deplasat din localitatea Baia Mare în Baia Sprie, la domiciliul nepoţilor săi Florin L. şi Radu L.,unde împreună cu aceştia şi cu Cosmin L. s-au înţeles să se deplaseze pe porţiunea de drum dintre Complexul Turistic Şuior şi mina Şuior, unde este o zonă mai puţin circulată, de unde să sustragă parapeţii metalici amplasaţi pe marginea drumului şi să îi valorifice la centrele de colectare a fierului vechi.

Aceştia au ajuns la locul stabilit cu două autoturisme, având asupra lor  barosuri, pânze de bonfaier, lopată, târnăcop şi rangă, iar după aproximativ trei ore, au reuşit să taie, să rupă şi să scoată din pământ 13 suporţi de parapeţi metalici şi 8 parapeţi metalici, pe care i-au încărcat în maşini, însă au fost  imediat surprinşi de către jandarmi. Valoarea prejudiciului total se ridică la suma de 5.736,59 lei, dosarul cu actele premergătoare întocmite fiind predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA