AcasăEvenimentGALERIE FOTO | Zeci de mii de oameni au urmărit Concertul Extraordinar...

GALERIE FOTO | Zeci de mii de oameni au urmărit Concertul Extraordinar organizat de Ansamblul Folcloric Național Transilvania, Municipiul Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș, de Ziua Națională a României

DISTRIBUIȚI

Concertul Extrordinar organizat de Ziua Națională a României în Baia Mare a deschis șirul evenimentelor dedicate comunității în luna decembrie. Pe lângă interesul manifestat de băimărenii și maramureșenii care au fost prezenți fizic în Piața Revoluției, evenimentul a avut parte de succes și în mediul online, fiind urmărit de un public numeros. Prin decizia de a fi transmis live, organizatorii au oferit posibilitatea și omânilor de peste hotare să se bucure de momentele artistice.

Numeroși interpreți de muzică populară de renume au urcat pe scena evenimentului, reprezentând provincii istorice, alături de orchestra și corpul de balet al Ansamblului Folcloric Național Transilvania, Fanfara Municipiului Baia Mare, dar și reprezentanții Școlii Populare de Artă.

Primăria Municipiului Baia Mare, alături de Consiliul Județean Maramureș, prin Ansamblul Transilvania, au reușit să ofere și în acest an un moment patriotic și înălțător celor care au ales să își petreacă astfel Ziua Națională.

ActualMM

Credit foto: Cătălin Cherecheș, Ansamblul Național Folcloric Transilvania, Consiliul Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA