AcasăNews AlertGALA UFT 2022 | Ionuț Rogoz și Florin Orzac vor reprezenta Baia...

GALA UFT 2022 | Ionuț Rogoz și Florin Orzac vor reprezenta Baia Mare în lupta pentru centura UFT pe reguli de MMA și Kickboxing

DISTRIBUIȚI

Ediția a 9-a a Galei Ultimate Fighting Tournament, amânată anul trecut din cauza restricților impuse de autorități în contextul pandemiei, va avea loc în data de 25 martie la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj Napoca. Zeci de sportivi vor lupta pentru Centura UFT în una dintre cele mai mari gale din țară.

Baia Mare va fi reprezentată de către luptătorii profesioniști Ionuș Rogoz și Florin Orzac, din cadrul clubului Alpha MMA Academy Baia Mare. Promoterul UFT, Haidu Sebastian, le oferă sportivilor băimăreni șansa de a lupta pentru Centura UFT pe reguli de Kickboxing (Florin Orzac), respectiv MMA (Ionuț Rogoz).

Gala Ultimate Fighting Tournament este cel mai spectaculos eveniment de Arte Marțiale Mixte și Kickboxing organizat în cușcă, din Transilvania revenind în acest an cu un show excepțional reunind cei mai buni luptători din țară. Evenimentele UFT sunt organizate de Promotorul Haidu Sebastian Ioan, multiplu Campion Național, Internațional, European și Mondial la Karate, MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA