AcasăActualitatePoliticGabriel Zetea:”Avem finanțare certă pentru reabilitarea a două drumuri comunale în Țicău...

Gabriel Zetea:”Avem finanțare certă pentru reabilitarea a două drumuri comunale în Țicău și Arduzel”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a efectuat o vizită de lucru în Ulmeni, alături de primarul comunității, Lucian Morar. Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Maramureș a dorit să verifice în teren proiectele depuse de Primăria Ulmeni la CJ Maramureș și la Ministerul Dezvoltării Regionale  și Administrației Publice (MDRAP).

”Prin ordin de ministru al vicepremierului Liviu Dragnea, există în acest moment finanțare certă pentru reabilitarea a două drumuri comunale aparținând unității administrativ-teritoriale (UAT) Ulmeni, unul fiind în satul Țicău, iar cel de-al doilea în Arduzel.

Vorbim aici despre 1,1 milioane de lei noi pentru 1,3 km de drum în Țicău și de 1,8 milioane de lei pentru 1,7 km în Arduzel. Ministerul Dezvoltării va finanța demararea lucrărilor de reabilitare pe cele două drumuri comunale, urmând ca anul 2015 să reprezinte termenul de finalizare”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) reprezintă, astăzi, principala sursă de finanțare pentru administrațiile publice locale. Maramureșul este unul dintre cele mai finanațate județe de la bugetul central, obținând 25 de milioane de lei noi de la începutul anului pentru aducțiuni de apă, canalizare, reabilitări de drumuri comunale. ”La rectificarea bugetară, această sumă va fi suplimentată. Personal, sper ca până la finalul anului 2014, cel puțin 10 milioane de euro să reprezinte bani efectiv intrați în economia reală a județului”, a declarat președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Lucian Morar: ”Vicepreședintele CJ, Gabriel Zetea a identificat prioritățile din satele aparținătoare orașului Ulmeni”

Primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar, a precizat că în vizita efectuată de vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, acesta a vizitat toate satele aparținătoare orașului și a identificat prioritățile comunităților. ”La Ulmeni vor fi implementate două proiecte, respectiv modernizarea a două drumuri aflate în satele Țicău și Arduzel, iar lucrările ar putea fi finalizate în toamna acestui an.

I-am prezentat vicepreședintelui Consiliului Județean și drumul județean DJ 188E, care face legătura între Maramureș și Sălaj și în acest moment este într-o stare deplorabilă. Am obținut promisiunea fermă a președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea, că orașul Ulmeni se va afla în lista priorităților pentru perioada imediat următoare”, a conchis primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA