spot_img
AcasăberzmudeGabriel Zetea: ”Voi continua lupta ca președinte al PSD Maramureș!”

Gabriel Zetea: ”Voi continua lupta ca președinte al PSD Maramureș!”

DISTRIBUIȚI

Infirm orice zvon legat de o demisie a mea din funcția de președinte al PSD Maramureș. Am avut într-adevăr azi o demisie din filiala județeană, dar nu din partid, ci din funcția președinte executiv a domnului deputat Călin Matei, care a simțit la nivel personal o dezamăgire, dar sub nicio formă nu o să-i urmez exemplul. Ba din contra, simt azi, mai mult ca și oricând, că trebuie să luptăm cu atât mai mult în Partidul Social Democrat pentru români și pntru democrație. Am fost învățat de mic că liderul este ultimul care părăsește corabia, ultimul care pleacă din echipă.

În al doilea rând, aș vrea să invit toți colegii, membri ai Comitetului Executiv Național, la mai multă cumpătare. PSD are nevoie, astăzi, de unitate. Românii ne-au dat ieri un mesaj puternic. Poate noi, cei din Ardeal l-am înțeles ceva mai bine. Așadar, invit colegii să respectăm votul românilor și să învățăm din greșelile făcute. Și, totodată, am speranța că împreună putem să reinventăm PSD, așa cum românii ne-au cerut prin votul lor.

Vreau să reconfirm, în numele PSD Maramureș, sprijinul necondiționat pentru Victor Ponta și Liviu Dragnea. Orice atac din interiorul PSD, la adresa celor doi președinți, este neavenit și periculos. Liviu Dragnea a muncit enorm în această perioadă, atât pe plan administrativ, cât și politic, lucru extrem de apreciat de pesediștii maramureșeni. De aceea, îi avertizez pe cei care încearcă să pornească un război intern, că se vor lovi de zidul ridicat de PSD Maramureș în jurul lui Victor Ponta și Liviu Dragnea.

Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA