AcasăEvenimentGabriel Zetea (PSD): ”Victor Ponta va duce schimbarea până la capăt!

Gabriel Zetea (PSD): ”Victor Ponta va duce schimbarea până la capăt!

spot_img

DISTRIBUIȚI

La ședința Consiliului Național lărgit al PSD au participat peste 6.000 de reprezentanți ai tuturor organizațiilor județene din România. Din Maramureș a fost prezentă o delegație formată din 60 de membri, având în vedere distanța față de locul de desfășurare.

Evenimentul de marți, 29 iulie a început cu o mică întârziere datorită evenimentelor nefericite din zonă, respectiv inundațiile care au lovit județele Dolj, Gorj, Vâlcea. Președintele PSD, Victor Ponta și-a modificat întreg programul acelei zile și a petrecut-o aproape în întregime în zonele afectate de inundații.

S-a întâlnit direct cu oamenii din localitățile calamitate și a reprezentat, alături de vicepremierul Liviu Dragnea, activitatea tuturor instituțiilor statului implicate în acțiunile de salvare de vieți. ”Deși partidele de opoziție au criticat faptul că lansarea candidaturii la prezidențiale a fost programată într-o perioadă atât de încercată pentru români, președintele Victor Ponta a arătat că poate să le facă pe ambele.

Liderul PSD și premierul României a dovedit că într-o singură zi poate să se afle în teren, pentru a-și îndeplini cu brio prerogativele funcției de prim-ministru și în același timp să ajungă în mijlocul susținătorilor săi și să dea mesajul pe care aceștia îl așteptau: confirmarea candidaturii pentru alegerile prezidențiale”, a precizat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Președintele PSD Maramureș: ”Victor Ponta a demonstrat că poate să fie atât lider în administrația centrală, cât și în cadrul propriului partid”

Liderul județean al PSD a subliniat faptul că, din punctul de vedere al organizației PSD Maramureș, membrii social-democrați apreciază turul de forță pe care președintele Victor Ponta l-a făcut în acea zi de marți. ”Victor Ponta a demonstrat că poate să fie atât lider în administrația centrală, cât și în cadrul propriului partid. Am apreciat, de asemenea, discursul președintelui, un discurs adresat viitorului, schimbării.

Schimbarea până la capăt, reprezintă sloganul USL asumat în 2012 și continuat de PSD, chiar dacă facem acest lucru fără foștii parteneri de la PNL. Victor Ponta a reliefat extrem de clar că dorește să fie președintele tuturor românilor nu doar al PSD, iar acțiunile din fruntea Guvernului din ultima perioadă, îngemănarea măsurilor de stânga cu cele de dreapta (reduceri succesive de taxe, sprijinul acordat bisericii și armatei, creșterea nivelului de trai, creșterea drepturilor pensionarilor) demonstrează că președintele Victor Ponta își dorește, spre deosebire de adversarii săi politici, pacea socială, renunțarea la războiul politic, unitate în jurul unui proiect național și mai ales mândria de a fi român.

Am transmis, nu o dată, președintelui Victor Ponta, că singura variantă de mobilizare maximă în Maramureș o reprezintă candidatura sa la prezidențiale. Scorul istoric obținut de PSD Maramureș la alegerile europarlamentare din luna mai va fi întrecut prin mobilizarea sufletească a fiecărui membru de partid și a susținătorilor noștri”, a conchis liderul județean al PSD, Gabriel Zetea.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA