AcasăEvenimentGabriel Zetea, președintele PSD Maramureș: ”Așteptăm o poziție concretă a CNADR privind...

Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș: ”Așteptăm o poziție concretă a CNADR privind lucrările care se desfășoară pe DN 18, Moisei-Iacobeni”

DISTRIBUIȚI

PSD Maramureș salută faptul că pe DN 18, Baia Mare – Sighet sunt reluate lucrările de reabilitare și modernizare în localitățile Mara și Desești. ”Este un lucru îmbucurător, e un pas în plus făcut pe DN 18, având în vedere alocarea suplimentară de peste 600.000 de lei, pe care Guvernul României a făcut-o pentru exproprieri pe acea zonă.

Lucrul acesta demonstrează că memorandumul încheiat între constructor și CNADR funcționează, deși ne-am dori ca ritmul de lucru să fie mai alert, iar termenul asumat de constructor, respectiv vara anului 2015, să fie respectat.

Așteptăm cu interes o poziție concretă a CNADR în ceea ce privește lucrările care se desfășoară pe DN 18, Moisei-Iacobeni, astfel încât locuitorii din Moisei și Borșa să fie informați cu privire la cea mai mare investiție a Guvernului în această zonă”, a declarat Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA