AcasăNews AlertGABRIEL ZETEA: Maramureșul la pas. Cu jurnalistul Adrian Ursu în comuna Oncești!

GABRIEL ZETEA: Maramureșul la pas. Cu jurnalistul Adrian Ursu în comuna Oncești!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Recent am ajuns din nou în comuna Oncești situată în inima Maramureșului Voievodal, unul dintre cele mai pitorești colțuri ale României. Acest tărâm de basm cu peisaje desprinse din povești este locul unde tradiția și modernitatea conviețuiesc într-o armonie rar întâlnită.

Însoțindu-l pe jurnalistul Adrian Ursu de la Antena 3 în periplul său prin Maramureș, mi-am dorit ca acesta să descopere nu doar frumusețile naturale ale locului, ci și calitatea umană excepțională a locuitorilor săi. Îi mulțumesc în mod special primarului din Oncești, Matei Godja pentru ospitalitatea cu care ne-a primit și vreau să îl felicit că sub conducerea sa Onceștiul s-a dezvoltat păstrându-și în același timp esența și spiritul autentic maramureșean.

Maramureșenii, cu căldura și sinceritatea lor fac din fiecare vizită o experiență memorabilă, iar comunitatea din Oncești își valorifică tradițiile și obiceiurile păstrând vie flacăra identității culturale în fiecare casă, în fiecare gest. Este un loc unde timpul pare să curgă după alte legi dictate de ciclurile naturii și de sărbătorile calendarului tradițional. Comuna Oncești este un exemplu viu al modului în care frumusețea și tradiția pot contribui la un prezent vibrant și un viitor promițător. Oaspeții sunt întâmpinați cu brațele deschise, cu povești și cu cântece care reflectă sufletul acestui neam.

Străbat Maramureșul la pas așa cum o fac de ani de zile, iar atunci când sunt ”gazdă” în județul meu îmi place să prezint vizitatorilor cât mai multe din locurile minunate pe care le avem, arătându-le că ospitalitatea și căldura umană sunt cele mai prețioase resurse ale noastre. Fiecare călătorie aici este o lecție de viață, dar și un prilej de a redescoperi valorile autentice care ne definesc ca popor.

Vă invit pe toți să vizitați comuna Oncești și să experimentați personal minunile Maramureșului. Vă asigur că nu veți regreta!

 

Gabriel Valer Zetea,

Președinte PSD Maramureș

Chestor al Camerei Deputaților

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA