spot_img
AcasăNews AlertGABRIEL ZETEA, DEPUTAT PSD DE MARAMUREȘ: "Maramureșul rămâne aproape de Ucraina! Un...

GABRIEL ZETEA, DEPUTAT PSD DE MARAMUREȘ: „Maramureșul rămâne aproape de Ucraina! Un convoi umanitar a plecat din Baia Mare către prietenii din regiunea înfrățiță Ivano-Frankivsk”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Maramureșul rămâne aproape de Ucraina! Un convoi umanitar a plecat din Baia Mare către prietenii din regiunea înfrățiță Ivano-Frankivsk. Donațiile noastre constând în pături, saltele, perne, alimente, conserve, produse de strictă necesitate vor ajunge în orașul Ivano-Frankivsk, Raionul Verhovyna, orașul Colomeea și în Regiunea Transcarpatia.
Partenerul principal al acestui transport este Universal Alloy Corporation, una dintre cele mai mari societăți comerciale din județul Maramureș, care a oferit câteva tone de alimente dar și alte produse atât de necesare pentru prietenii noștri greu încercați de acest război nedrept. Din convoiul umanitar fac parte și reprezentanți ai Primăriei Baia Mare și încercăm să ajungem cu toții în orașul Ivano-Frankivsk, acolo unde ne vom întâlni cu reprezentanții administrației locale.
Din suflet pentru sufletele fraților noștri din Ucraina am pus mână de la mână, pentru că noi dovedim prin fapte! Le mulțumesc pentru implicare, solidariate și dăruire colegilor mei, primarul orașului Sighetu Marmației, Vasile Moldovan și senatorului Sorin Vlașin care au dovedit, încă o dată, că Maramureșul istoric oferă încă o lecție de umanitate lumii întregi.
Rămânem aproape de Ucraina atât la graniță, cât și în orașele afectate de ororile războiului!
Gabriel Zetea,
Deputat PSD de Maramureș
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA