AcasăActualitatePoliticGabriel Zetea: ”Coaliția pentru Maramureș propune profesioniști adevărați pentru Consiliul Județean”

Gabriel Zetea: ”Coaliția pentru Maramureș propune profesioniști adevărați pentru Consiliul Județean”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pe listele Coaliției pentru Maramureș depuse pentru Consiliul Județean Maramureș au fost nominalizați oameni care iubesc acest județ, reprezentanți din patru țări: Țara Codrului, Țara Chioarului, Țara Lăpușului și Maramureșul Voievodal, dar și din municipiul reședință de județ, Baia Mare.

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, președinte al Consiliului Județean Maramureș și vicepreședinte PSD național pe domeniul infrastructură a declarat că această coaliție pe care o conduce în calitate de copreședinte este o structură politico-administrativă reprezentată de trei partide: PSD, PNȚCD și PPUSL.

Lista depusă pentru Consiliul Județean Maramureș și pe care o girez la alegerile din 27 septembrie, alături de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, cuprinde profesioniști din domenii importante precum educație, sănătate, administrație, justiție, economie, turism, dar și reprezentanți ai ONG-urilor, ai sindicatelor, ai minorităților și ai seniorilor, oameni care pot face mai mult bine pentru Maramureș”, a declarat Gabriel Zetea.

Propunerile Coaliției pentru Maramureș pentru Consiliul Județean Maramureș sunt:

 1. Ec. Gabriel-Valer Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș – PSD
 2. Ec. Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare – PNȚCD
 3. Ioan-Doru Dăncuș, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș – PNCȚD
 4. Dr. Vasile Ștefanca, medic de familie – PSD
 5. Ec. Crina-Fiorela Chilat, expert contabil – PSD
 6. Jr. Olivia Cherhaț, avocat – PNȚCD
 7. Ing. Ioan Cheudean, inginer – PPUSL
 8. Ing. Alexandru Cosma – PSD
 9. Jr. Ioan Sas, avocat – PSD
 10. Gică Timiș, administrator – PSD
 11. Andrei Buda, ofițer militar – PSD
 12. Dionisie-Coteț Tămaș, director – PSD
 13. Pr. Vasile Hojda, profesor – PSD
 14. Liliana Reghina Moga, director – PSD
 15. Emil Ambruș, consilier județean – PSD
 16. Andrei Miculaiciuc, administrator – PPUSL
 17. Gheorghe Hanțig, inspector ITP – PSD
 18. Ing. Ioan Bobocea, inginer – PSD
 19. Ec. Grigore Ioan-Ilban, inspector – PSD
 20. Cons.jur. Sorin-Mihai Mădăian, administrator – PSD

Șeful administrației județene, Gabriel Zetea, copreședinte al Coaliției pentru Maramureș a declarat că programul politic și administrativ pe care l-a prezentat maramureșenilor la alegerile locale din 2016 a fost nu doar onorat, ci chiar depășit. ”La finalul primului mandat de președinte al Consiliului Județean Maramureș (2016 – 2020) pornesc în cursa electorală cu toate promisiunile onorate. Alături de candidații propuși de Coaliția pentru Maramureș voi face o singură politică care se reduce la ”iubirea pentru Maramureș și pentru maramureșeni”. În campania electorală, toți cei pe care Coaliția pentru Maramureș îi propune pentru Consiliul Județean vor ieși în fața maramureșenilor pentru a-și face cunoscute intențiile pe care le au de a implementa, în continuare, proiecte benefice fiecărui cetățean al județului”, a conchis președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, candidat pentru un nou mandat în fruntea administrației județene.

*Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT; Executat de: SC Spectral Agency SRL; Cod mandatar financiar: 21200019
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA