spot_img
AcasăActualitateSocialUPDATE - FURTURI MARAMUREŞ - Un băisprian s-a racordat ilegal la conducta...

UPDATE – FURTURI MARAMUREŞ – Un băisprian s-a racordat ilegal la conducta de gaz printr-o instalaţie improvizată. Mai mulţi tâlhari şi hoţi au fost prinşi de poliţişti

spot_img

DISTRIBUIȚI

În Baia Sprie, ieri, poliţiştii, împreună cu lucrători la E-ON Gaz au efectuat o acţiune de prevenire a furturilor de gaze naturale. La un imobil situat pe strada Gordanului din Baia Sprie, proprietar Ioan P., de 69 ani, oamenii legii au constatat că acesta se racordase la reţeaua de distribuţie a gazului metan, cu o instalaţie improvizată, care ocolea contorul de măsurare a gazului. Cel în cauză va răspunde penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt gaz, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 351 /2004 (Legea gazelor).

Tânăr cercetat pentru tâlhărie, la Baia Mare

 Marţea trecută, în jurul orei 19, 30, o tânără de 17 ani, domiciliată în comuna Crucişor, sat Poiana Codrului, a sesizat Poliţia Municipiului Baia Mare despre faptul că a fost victima unei tâlhării cu autor necunoscut.  În timp ce se afla în Baia Mare, pe B-dul Republicii, tânăra a fost lovită şi deposedată de un telefon mobil, de către un bărbat slab, cu ten măsliniu, păr negru cu şuviţe blonde, cu vârsta în jur de 18 ani. În baza semnalmentelor oferite de victimă şi în urma activităţilor operative întreprinse de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare, a fost identificat suspectul. Acesta este Danuţ C., de 21 de ani, din Baia Mare. Cel în cauză nu are antecedente penale iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Bărbatul este cercetat în prezent sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

ACTUALIZARE: Tânărul cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie a fost arestat preventiv

 Faţă de suspectul Dănuţ C., de 21 de ani, cu domiciliul în comuna Recea, satul Bozânta Mică, Judecătoria Baia Mare a dispus măsura cercetării sale în stare de arest preventiv. Cel în cauză va fi încarcerat pe o perioadă de 29 de zile, şi va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Fapta a fost comisă în data de 17 ianuarie, în jurul orei 19, 30, pe B-dul Republicii din Baia Mare, asupra unei tinere de 17 ani, din comuna Crucişor, sat Poiana Codrului.

A furat plăcuţe de înmatriculare ca să fure combustibil dar a fost prins de poliţişti

Tot ieri, 23 ianuarie, poliţiştii l-au identificat pe suspectul unui furt de plăcuţe de înmatriculare. Bărbatul identificat este Emil H., de 26 ani, din Baia Mare, cunoscut poliţiştilor pentru activitatea infracţională anterioară, bărbatul având antecedente penale. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză este suspect şi în cazul unui furt de combustibil, comis în seara zilei de 16.01.2012, de la o benzinărie din Baia Mare. Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

La Deseşti, au fost identificaţi doi hoţi

Vineri, 21.01.2012, ora 09,00, Secţia 5 de Poliţie Rurala Ocna Şugatag a fost sesizată, de Ioana Ţ., din comuna Deseşti, despre faptul că persoane necunoscute au intrat in curtea locuinţei sale în noaptea de 20/21.01.2012 iar dintr-o anexă a gospodăriei au sustras mai multe bunuri, în valoare de circa 400 lei. Poliţiştii i-au identificat  pe suspecţi, Vasile P., de 19 ani şi Bogdan V., de 25 ani, ambii cu domiciliul în Sighetu Marmaţiei. Cei doi sunt cercetaţi acum în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Un bărbat a sustras poşeta unei femei în care se aflau bunuri de peste 400 lei

La Sighetu Marmaţiei a fost identificat suspectul unei fapte penale. Ieri, 23 ianuarie, Ileana M., de 23 de ani, domiciliată în Sighetu Marmaţiei, s-a prezentat la poliţie pentru a reclama o faptă a cărei victimă a fost. Astfel, în seara zilei de joi, 20 ianuarie, ora 23, 00, în timp ce se afla pe strada Iapa din Sighetu Marmaţiei, femeia a fost lovită cu pumnul în faţă de către o persoană necunoscută, după care a căzut în stare de inconştienţă. Ea a fost ajutată de către Adrian R., de 23 ani, din comuna Săpânţa, să se ridice şi să meargă spre casă. Totuşi, imediat după ce a ajuns acasă, partea vătămată a constatat ca nu mai avea asupra sa poşeta în care avea ceva bani, două telefoane mobile şi acte personale, valoarea totală a pagubei fiind de 400 lei. Poliţiştii au efectuat cercetări în urma sesizării primite şi au stabilit faptul că, bărbatul care a „ajutat” femeia este cel care a sustras bunurile acesteia. În cauză, continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA