spot_img
AcasăActualitate112FURTURI DIN AUTOTURISME - O băimăreancă s-a trezit cu mașina spartă și...

FURTURI DIN AUTOTURISME – O băimăreancă s-a trezit cu mașina spartă și fără borseta pe care o lăsase la vedere în ea

DISTRIBUIȚI

FURTURI DIN AUTOTURISME  Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată ieri despre un furt din autoturism, comis pe strada Cireşilor din municipiu. Autori necunoscuţi au spart geamul unei maşini pentru a sustrage o borsetă lăsată la vedere.

Din păcate, în primele patru luni ale acestui an, poliţiştii maramureşeni au fost sesizaţi cu privire la comiterea a 71 de furturi din autovehicule. Acest gen de infracţiune ocupă aproape jumătate din sfera infracţiunilor stradale înregistrate.

Citește și: ACȚIUNE DE NOAPTE ÎN BAIA MARE – Au încercat să fure motorină dintr-un rezervor, dar au fost opriți de un tânăr curajos

Bunurile preferate de autori sunt genţi, borsete, portmonee etc.

Pentru a nu deveni victime ale acestui tip de infracţiuni poliţiştii de prevenire vă recomandă: Nu lăsaţi la vedere în interiorul maşinii genţi, borsete, poşete, îmbrăcăminte, telefoane mobile, staţii de emisie-recepţie etc. Evitaţi să păstraţi în autoturism actul de identitate, permisul de conducere, cărţile de credit sau alte înscrisuri necesare şi valoroase.

Închideţi complet geamurile când părăsiţi autoturismul, chiar pentru scurt timp. Un geam lăsat uşor întredeschis vă poate da peste cap toate precauţiile.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA