AcasăEvenimentSportFurtună în gimnastica românească! Belu şi Bitang pleacă în străinătate? Cei doi...

Furtună în gimnastica românească! Belu şi Bitang pleacă în străinătate? Cei doi au anunţat că renunţă la lotul României!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cei doi antrenori au spus aseară că renunţă la lotul olimpic al României, nu la antrenorat. E posibil ca ei să fi acceptat una dintre numeroasele oferte de ”afară”

O medalie de bronz la bîrnă luată aproape de la gît Cătălinei Ponor şi un argint la sol, al aceleaşi sportive, au declanşat furtuna din gimnastica românească.

Se întunecase aseară cînd Mariana Bitang şi Octavian Belu au ajuns, alături de sportive, mai puţin Cătălina, în Satul Olimpic.
Mariana Bitang i-a spus lui Epuran „că tot ce s-a întîmplat este peste limita mea de suportabilitate”. N-a detaliat, n-a rostit cuvîntul „demisie”. Dar nici nu era nevoie, pentru că Belu a lămurit prima parte. Plecarea e deja declarată. „Contractul meu s-a încheiat. Nu mai dau declaraţii, sînt un freelancer”, a spus Octavian Belu.

Şi destinaţia? Aceasta este, deocamdată, necunoscută. Belu şi Bitang sînt nemulţumiţi de rezultat, deşi gimnastica a strîns 3 medalii, mai mult cu una faţă e Beijing şi o treime din numărul reuşit pînă acum la Londra, de întreaga delegaţie a României.

Cătălina Ponor nu a apărut cu maşina care le-a adus pe colegele ei şi pe antrenori, ea fiind supărată după ce a spus că „m-a durut că n-am fost felicitată de antrenori pentru medalie”.

„Îmi scriu memoriile”
Acum trei săptămîni, Belu şi Bitang glumeau în faţa ziariştilor Gazetei. „Mă retrag şi îmi scriu memoriile”, a spus Belu. „Şi cine le citeşte?”, a replicat, amuzată, Bitang. „Păi cine a zis că le citeşte cineva? Eu le scriu”, a supralicitat Belu. Ceea ce părea o glumă se dovedeşte a fi fost un anunţ în avans. (sursa. gsp.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA