AcasăActualitateSocialFURT - O femeie s-a ales cu dosar penal pentru 12 tablete...

FURT – O femeie s-a ales cu dosar penal pentru 12 tablete de ciocolata si 3 pachete de cafea

spot_img

DISTRIBUIȚI

foto: a1.ro

Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Maramureş a fost sesizat de către personalul unui magazin situat pe  strada George Coşbuc din localitatea Baia Mare, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a sustras produse din incinta magazinului. La faţa locului s-a deplasat subunitatea operativă de jandarmerie identificând-o pe Adriana B. de 43 de ani din localitatea Baia Mare ce este susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi  pedepsită de art. 208, 209 alin. 1 lit. e, Cod Penal.

Intrată în magazin, făptuitoarea a pus în coşul de cumpărături 2 sticle de băuturi carbogazoase iar de la raionul cu dulciuri a luat şi ascuns în geanta de umăr pe care o avea asupra sa 12 tablete de ciocolată diferite sortimente şi 3 pachete de cafea. Ajunsă la casele de marcat făptuitoarea a achitat produsele din coşul de cumpărături, dar a uitat de cele ascunse în poşetă.

La casa de marcat a fost oprită de către personalul de pază al magazinului şi condusă în camera de odihnă până la sosirea jandarmilor. Prejudiciul cauzat în sumă de  137,80 lei a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului magazinului. Dosarul cu actele premergătoare a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria  Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA