spot_img
AcasăActualitate112FURT LA BUZĂU – Doi pensionari au rămas fără cei 19.000 de...

FURT LA BUZĂU – Doi pensionari au rămas fără cei 19.000 de euro strânși într-un borcan

DISTRIBUIȚI

FURT LA BUZĂU  Doi pensionari din Buzău au rămas fără borcanul cu 19.000 de euro pe care îl ascundeau în pod după ce au primit în curte doi pretinși comercianți de vase din inox.

Soții Ciurea, oameni de aproape 80 de ani, au fost mult prea naivi în fața unor falși vânzători de tigăi și oale care i-au deposedat de economiile de 19.000 de euro, bani strânși cu scopul de a cumpăra un apartament pentru fiul lor.

După ce a făcut turul farmaciilor din oraș, bătrânul a fost abordat de trei tineri pentru a-i propune să îl ducă acasă, la Săgeata, cu mașina lor, notează stiridebuzau.ro.

Șoferul a rămas în mașină iar doi tineri l-au însoțit pe bătrân până în casă, pentru a-i oferi un set de tigăi și oale din inox la ofertă. În timp ce bătrânul era prins în negocieri cu unul dintre comercianți, celălalt a urmărit-o pe femeie de unde ia restul de euro pentru plata vaselor.

Venea la mine ca să le dau, ca să le dau. Eu le făceam semn ca să se ducă. N-am domnule, am spus. Și m-a frânt. M-a suit Satana unde aveam banii și am făcut-o fiartă”, spune bătrâna.

 

Citește continuarea articolului, AICI.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA