AcasăActualitate112FURT ÎN BAIA MARE - Băimăreancă lăsată fără telefon de un tânăr

FURT ÎN BAIA MARE – Băimăreancă lăsată fără telefon de un tânăr

DISTRIBUIȚI

FURT ÎN BAIA MARE Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au fost sesizaţi azi-noapte, în jurul orei 02.00, de către o tânără, cu privire la faptul că i-a fost furat telefonul mobil aflat într-un imobil din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat un băimărean de 18 ani, bănuit de comiterea faptei. Telefonul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi propuse măsuri legale.

Menţineţi-vă atenţia sporită şi fiţi vigilenţi când vă aflaţi în spaţii aglomerate! În cazul în care vă aflaţi într-un local nu lăsaţi telefonul mobil pe masă! În cazul în care v-a fost sustras, contactaţi în cel mai scurt timp furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie, în vederea blocării accesului la telefon şi reclamaţi furtul poliţiei! Dacă sunteţi martor la comiterea unei infracţiuni, nu ezitaşi să sesizaţi poliţia în vederea identificării autorilor şi luării măsurilor legale!

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA