spot_img
AcasăActualitate112FURT HILAR ÎN BAIA MARE - Un bărbat de 59 de ani...

FURT HILAR ÎN BAIA MARE – Un bărbat de 59 de ani i-a intrat în apartament când nu era acasă și i-a furat… telefonul

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un furt neobișnuit s-a petrecut în Baia Mare la finalul anului trecut. Un bărbat de 59 de ani a reușit să intre în apartamentul deținut de o femeie, tot în vârstă de 59 de ani, în timp ce aceasta nu era acasă. Interesant este faptul că bărbatul nu a spart ușa de la intrare și nici vreun geam, ci a reușit să o deschidă pur și simplu. Intrat în locuință, individul din Baia Mare a furat de pe o noptieră un un telefon în valoare de 1.500 de lei și… a plecat.

Ieri, 12 ianuarie, la mai bine de două luni de la incident, polițiștii au reușit să îl găsească și l-au reținut pentru 24 de ore.

Ce spune Poliția

Ieri, 12 ianuarie, în urma probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 59 de ani din Baia Mare. În fapt, în data de 01 noiembrie 2021, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că s-a produs un furt din locuință pe strada Dragoș Vodă.

La fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind o femeie de 59 de ani, care a relatat faptul că în timp ce a fost plecată din locuința de domiciliu, i-a fost sustras un telefon mobil (în valoare de aproximativ 1.500 de lei) aflat în interior pe o noptieră.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoana bănuită de comiterea faptei este băimăreanul de 59 de ani. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA