AcasăActualitate112FURT DIN AUTOTURISME – Tineri din Baia Mare și Timișoara, reținuți de...

FURT DIN AUTOTURISME – Tineri din Baia Mare și Timișoara, reținuți de polițiștii maramureșeni

spot_img

DISTRIBUIȚI

FURTURI DIN AUTOTURISME   Eforturile poliţiştilor băimăreni pentru identificarea şi luarea unor măsuri faţă de persoanele care comit infracţiuni au dat roade şi ieri. După ce au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt dintr-un autoturism parcat pe strada Transilvaniei din municipiu, au fost demarate de urgenţă activităţile specifice în vederea soluţionării cazului.

În aproximativ două ore de la sesizarea faptei, poliţiştii de ordine publică, care desfăşurau activităţi de menţinere a ordinii publice în zonă, au observat trei persoane cu un comportament suspect. Aceştia au fost identificaţi, constatându-se că este vorba despre  un tânăr de 26 de ani din Timişoara şi doi tineri de 17 ani şi 26 ani din Baia Mare. Asupra lor au fost găsite o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase din autoturism.

În urma documentării lor infracţionale, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că aceştia sunt bănuiţi de comiterea a încă două furturi din auto. În baza probatoriului administrat, doi dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de investigaţii criminale continuă activităţile pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA