AcasăActualitate112FURT DE LEMN ÎN MARAMUREȘ – 10 mc de material lemnos confiscat...

FURT DE LEMN ÎN MARAMUREȘ – 10 mc de material lemnos confiscat de polițiști

DISTRIBUIȚI

FURT DE LEMN ÎN MARAMUREȘ  Pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în domeniul silvic, poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi de verificare şi control atât în fondul forestier cât şi privind modul în care se respectă normele pe linia transportului de material lemnos.

Luni dimineaţa, în jurul orei 00.35, la Groşii Ţibleşului, poliţiştii au oprit pentru control un autocamion care transporta material lemnos. Fiindu-i solicitate documentele de însoţire a transportului, conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani din Suciu de Sus, nu a putut prezenta aceste acte, astfel că a fost sancţionat contravenţional conform legii.

La faţa locului au fost solicitaţi lucrători silvici din cadrul Ocolului Silvic Groşii Ţibleşului, care au măsurat masa lemnoasă. A rezultat cantitatea de 9,12 mc lemn rotund esenţă fag, care a rămas în custodia Ocolului Silvic. Totodată s-a dispus şi indisponibilizarea autocamionului folosit la transportul ilegal.

O altă autoutilitară care transporta material lemnos fost identificată pe drumul judeţean din Băiuţ. Pentru că nici în acest caz bărbatul în vârstă de 35 de ani din Budeşti, aflat la volanul autoutilitarei, nu deţinea documentele necesare, a fost sancţionat contravenţional iar cantitatea de 1,6 mc material lemnos de esenţă brad a fost ridicată în vederea confiscării.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA