AcasăActualitate112FURT DE COPACI - Persoane din Şomcuta Mare cercetate pentru tăiere fără...

FURT DE COPACI – Persoane din Şomcuta Mare cercetate pentru tăiere fără drept de arbori

spot_img

DISTRIBUIȚI

FURT DE COPACI Protejarea fondului forestier rămâne o prioritate a poliţiştilor maramureşeni, care desfăşoară în mod constant activităţi pentru prevenirea şi combaterea tăierilor şi transporturilor ilegale de material lemnos.

De asemenea, de fiecare dată când sunt sesizaţi cu privire la producerea unor fapte ilicite din domeniul silvic, poliţiştii intervin pentru a depista şi trage la răspundere persoanele care comit astfel de fapte.

În dimineaţa zilei de miercuri, 23 august, un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Şomcuta Mare i-a sesizat telefonic pe poliţiştii din oraş că cinci persoane taie ilegal lemne din locul numit Obrejne, de pe raza localităţii Fersig.

Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii i-au identificat pe cei cinci constatând că este vorba despre un bărbat de 40 de ani, doi tineri de 20 şi 25 de ani, şi doi minori de 10 respectiv 12 ani, toţi domiciliaţi în Şomcuta Mare, care au tăiat fără drept şase arbori de esenţă stejar.

Materialul lemnos, în valoare de aproximativ 950 de lei a fost predat în custodie Ocolului Silvic Şomcuta Mare.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tăiere fără drept de arbori.

Informaţii furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş

citeşte şi CRIMĂ LA BORȘA – Un cioban a torturat o bătrână de 70 de ani, a mutilat-o apoi a lăsat-o să zacă până la moarte. Totul pentru că nu i-ar fi dat bani împrumut

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA