AcasăMARAMURESUL ISTORICFUM ÎN OCHII FRAIERILOR - 5.000 de pachete cu ţigări confiscate într-un...

FUM ÎN OCHII FRAIERILOR – 5.000 de pachete cu ţigări confiscate într-un grajd din Rona de Sus

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit într-un grajd de pe raza localității Rona de Sus, jud. Maramureș 5.000 pachete ţigări, în valoare de 44.500 de lei, ce urmau a fi introduse ilegal pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

In 28 ianuarie a.c., în cadrul unei acţiuni de linia combaterii contrabandei cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei s-au deplasat, la domiciliul unui cetăţean român de pe raza localităţii Rona de Sus, jud. Maramureș, despre care aveau date că deţine mai multe baxuri cu ţigări într-o anexă (grajd) a unui imobil nelocuit.
Conform procedurilor legale în vigoare, s-a trecut  la verificarea anexei fiind descoperite 10 colete cu ţigări de provenienţă ucraineană despre care proprietarul imobilului D. B. de 37 de ani a declarat că nu are cunoştinţă despre modul cum au ajuns coletele în curtea sa.

În continuare, baxurile descoperite au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarieii a rezultat cantitatea de 5.000 pachete țigări, marca Jin Ling, de proveniență ucraineană, în valoare de 44.500 lei.
În cauză, se efetuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, totodată fiind întreprinse măsuri în vederea depistării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA