AcasăEvenimentFUGEAU DE POLIȚIE - Doi tineri beți s-au urcat pe o clădire...

FUGEAU DE POLIȚIE – Doi tineri beți s-au urcat pe o clădire din Centrul Vechi, iar unul a căzut (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Doi tineri aflați sub influența băuturilor alcoolice au făcut-o „lată” de tot astăzi dimineață în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare. Cei doi au crezut că pot scăpa de poliție și au urcat pe o clădire aflată în reabilitare.

Cum erau băuți bine, unul dintre ei a alunecat și a căzut în gol lovindu-se de o … roabă. Un echipaj al ISU Maramureș a fost chemat de polițiști în zonă pentru a-l coborî de pe clădire pe cel de-al doilea tânăr.

Cel care a căzut a fost preluat de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și a fost dus la UPU a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. În urma autosanitarei a mers si un echipaj al Jandarmeriei Maramureș. Tânărul a fost investigat de către medici, însă a făcut un circ uriaș, înjurând pe oricine îi ieșea în cale. Cum rănile suferite nu necesitau internare, cadrele medicale au chemat Jandarmeria, care l-a preluat pe individ și l-a dus la audieri la sediul Poliției Maramureș.

Deocamdată nu știm exact care au fost motivele pentru care cei doi indivizi au vrut să se ascundă de poliție.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor furnizate de IPJ Maramureș, apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 4.50 de o băimăreancă în vârstă de 48 ani. Aceasta a spus că pe acoperișul imobilului sunt două persoane. La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției. Băimăreanul în vârstă de 26 ani a alunecat și a căzut de pe imobil, fiind transportat la spital. Acolo el a refuzat internarea. Celălalt băimărean în vârstă de 24 ani a fost identificat. Polițiștii spun că apelanta poate depune plângere la poliție dacă vor constata că indivizii au distrus bunuri. Cei doi nu au putut spune polițiștilor cum au ajuns pe acoperișul clădirii deoarece erau sub influența băuturilor alcoolice.

CLICK AICI PENTRU A AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE CEI DOI S-AU URCAT PE ACOPERIȘUL UNEI CASE.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA