Acasăsinucidere maramuresFUGA DE LEGE - Un politician a vrut să sară de la...

FUGA DE LEGE – Un politician a vrut să sară de la balcon ca să nu-l prindă procurorii

spot_img

DISTRIBUIȚI

FUGA DE LEGE Un politician din Republica Moldova a vrut să sară de la balcon, de frică să nu fie prins de procurorii anticorupție care au descins la domiciliul acestuia. Vitalie Rotari, fostul presedinte al raionului Criuleni, este vizat într-un dosar de corupție.

Procurorii anticorupție din Republica Moldova au descins la locuința lui Vitalie Rotari. Politicianul este vizat într-un dosar de corupție. De teamă să nu fie prins, politicianul s-a baricadat în casă, apoi a încercat să se arunce de la balcon. Imaginile au fost surprinse de un martor ocular, care le-a publicat pe o rețea de socializare.

„Când au încercat să intre la perchezitii, persoana respectivă s-a opus, iar anchetatorii au luat măsuri speciale, având în vedere faptul că exista informația că ar deține și o armă.

În cele din urmă, ofițerii au reușit să intre și să-l rețină în momentul în care se afla pe balcon și amenința că se aruncă de acolo.

La fața locului au fost chemate mai multe forțe speciale, astfel încât sa fie prevenit orice posibil pericol. Vom reveni cu mai multe detalii pe parcursul zilei”, a declarat Angela Starinschi, ofițerul de presă al CNA, potrivit moldova24.info.

Planurile politicianului nu au ieșit așa cum a dorit, iar procurorii au reușit să-l prindă și l-au reținut pentru 23 de ore. Vitali Rotari este un apropiat al fostului lider PLDM, Vlad Filat.

sursa FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA