spot_img
AcasăActualitatePoliticFug pe rând, se tem de înghesuială. Deputatul PDL, Mihail Boldea, a...

Fug pe rând, se tem de înghesuială. Deputatul PDL, Mihail Boldea, a șters-o din țară!

DISTRIBUIȚI

Deputatul PDL de Galați, Mihail Boldea a părăsit România sâmbătă, pe frontieră terestră, el urmând să fie dat în urmărire generală şi internaţională, a anunțat miercuri seară, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).
Procurorii DIICOT au cerut, miercuri seară, arestarea preventivă în lipsă a lui Boldea, pe care îl acuză de constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.
“În motivarea solicitării s-au reţinut starea de pericol concret pentru ordinea publică raportat la gravitatea faptelor reţinute în sarcina sa şi existenţa unor indicii temeinice potrivit cărora inculpatul Boldea Mihail, deputat în Parlamentul României, se sustrage urmăririi penale”, afirmă reprezentanţii DIICOT într-un comunicat de presă de miercuri.

Potrivit documentului, Boldea a părăsit teritoriul României “pe frontiera terestră” în 17 martie, cu trei zile înainte ca deputaţii să avizeze cererea DIICOT de încuviinţare a percheziţiei domiciliare, reţinerii şi arestării lui.
DIICOT mai precizează că, după judecarea propunerii de arestare preventivă, dacă instanţa va emite mandat de arestare în lipsă pe numele lui Boldea, acesta va fi dat în urmărire generală şi internaţională.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA