AcasăActualitateSocialFRUMOASĂ, DEŞTEAPTĂ ȘI TALENTATĂ - O adolescentă din Baia Mare îmbină cu...

FRUMOASĂ, DEŞTEAPTĂ ȘI TALENTATĂ – O adolescentă din Baia Mare îmbină cu succes limba germană cu muzica

spot_img

DISTRIBUIȚI

Bumb – Dragoş Alessia are 17 ani şi este elevă la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

Studiază la o clasă de engleză şi în paralel face canto la Palatul Copiilor. Pasiunea pentru limba germană provine de când era mică şi a petrecut câţiva ani în ţara lui Goethe. Totuşi mărturiseşte că şi-a aprofundat cunoştinţele din pasiune pentru o trupă muzicală.

„Am stat în Germania doi ani când am fost mică şi de atunci am învăţat germana mai bine. M-am uitat tot timpul la televizor, am avut ca inspiraţie şi de aceea am învăţat germana, Tokio Hotel, şi de atunci. Tot timpul am ascultat piesele lor, m-am uitat la televizor, am ascultat piesele lor şi aşa am învăţat”, spune adolescenta.

Şi-a înscris până acum în palmares numeroase premii întâi la olimpiadele de limba germană dar nu a trecut de faza judeţeană, astfel că un titlu naţional îi lipseşte.

„Doar la faza judeţeană am fost pentru că erau elevii mai mari decât mine şi am făcut mici greşeli astfel că anul trecut am luat doar premiul doi. Nu se putea merge decât din clasa a noua, aşa că anul acesta voi merge şi eu”, spune Alessia.

Moşteneşte pasiunea pentru cântec de la bunicul ei care este în Corul din Finteuş şi recunoaşte că pe scenă se simte în elementul ei.

„Mie-mi place foarte mult să fiu pe scenă şi mă ajută. Îmi place foarte mult şi la Ursuleţ am spus tot timpul că îmi place foarte mult pe scenă şi să cânt. Este o fericire pe care nu ai nicăieri. Am făcut şi volei dar nu era la fel, adică ştii că ai făcut tu ceva important pentru tine şi e altfel”, a mai adăugat fata.

În perioada 9 – 11 mai va participa la preselecţiile pentru X Factor iar la acest final de săptămână va fi concurentă la Mini Ursuleţul de Aur. Îşi doreşte să ia locuri fruntaşe la toate cele trei competiţii la care va participa în perioada imediat următoare şi este convinsă că măcar la una dintre ele va reuşi acest lucru.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA