AcasăActualitateSocialFRAUDĂ JOCURI DE NOROC – Şapte indivizi au dat tun după tun...

FRAUDĂ JOCURI DE NOROC – Şapte indivizi au dat tun după tun în şase judeţe. Bani au scos din aparate mecanice din Săpânţa şi Poienile de Sub Munte

DISTRIBUIȚI

Şase persoane  cu varsta intre 20 de 40 de ani sunt cercetate pentru fraudarea aparatelor de jocuri de noroc, 6 dintre ei sunt salajeni 1 fiind oradean. Acestia actionau pe raza a 6 judete din SJ, Satu Mare, CJ,  Bistrita Nasud, Neamt si Maramures.

Modul in care operau era unul ingenios, 2 dintre ei luau legatura cu patronii sau barmanii localurilor ii manipulau, se intelegeau cum sa imparata sumele, apoi  urmau sa de-a lovitura, verificau daca aparatele au bani si stabileau ziua in care urmeaza sa actioneze. Cand localul era gol  desfaceau aparatele si montau softuri incat sa para ca totul era noroc. Acestia obtineau castiguri cu sume cuprinse intre 3000-10000 de lei la o singura lovitura. Patronul barului trebuia sa il sune pe cel care detine aparatele si sa il anunte ca trebuie sa aduca bani pentru cel care a castigat. Din 2009 barbatii se ocupau de astfel de activitati iar flagrantul a fost realizat la sfarsitul lunii noiembrie de catre procurorii DIICOT Salaj cand doi dintre ei au fost surprinsi in timp ce fraudau 3 aparate dintr-un local din Campia Turzii, de unde ramaneau cu suma de 9000 de lei pe care o imparteau cu proprietarul. Anchetatorii au stabilit că suspecţii au acţionat în Zalău şi Şimişna (judeţul Sălaj), Poienile de Sub Munte şi Săpânţa (judeţ Maramureş), Turda şi Câmpia Turzii (judeţ Cluj), Satu Mare şi Racşa (judeţ Satu Mare), Bistriţa (judeţ Bistriţa Năsăud) şi Piatra Neamţ (judeţ Neamţ). De regulă toate localurile erau isolate, fără sisteme de supraveghere cu camere video.

Din cei 7 indivizi  3 dintre ei sunt arestati pentru o perioada de 29 de zile, 3 cercetati in libertate iar persoana care a fost prinsa in flagrant este cercetata in stare de libertate insa judecatorii au dispus masura de a nu parasi localiatea.

Acestia risca sa faca inchisoare de la 3 la 12 ani. In continuare procurorii DIICOT Salaj urmeaza sa identifice toate localurile unde au actionat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA