AcasăActualitateSocialFIU DE PRIMAR - Cum a luat nota 10 la evaluare

FIU DE PRIMAR – Cum a luat nota 10 la evaluare

DISTRIBUIȚI

FIU DE PRIMAR Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani a sesizat Poliţia cu privire la o suspiciune de fraudă la examenul de evaluare naţională, a declarat, joi, pentru AGERPRES, inspectorul general al IŞJ, Mihaela Huncă.

FIU DE PRIMAR Potrivit acesteia, sesizarea a fost făcută după ce tezele unui elev din Suceava nu păreau la fel din punct de vedere al scrisului.

‘În urma solicitării Comisiei Judeţene de Evaluare Naţională Suceava, Comisia Judeţeană de la Botoşani a verificat lucrările unui elev şi s-a constatat că nu este acelaşi scris. Conform metodologiei, fiind vorba de o suspiciune de fraudă, am sesizat Comisia Naţională de Evaluare Naţională, dar şi organele competente’, a afirmat Huncă.

Neoficial, în tentativa de fraudă ar fi fost implicat fiul unui primar din judeţul Suceava, care ar fi obţinut nota maximă la Limba şi literatura română, deşi, în ultimii patru ani de studiu, notele la această disciplină ar fi fost mult mai mici.

Un cadru didactic ar fi sesizat IŞJ Suceava, care, la rândul său, a sesizat autorităţile din sistemul de învăţământ din Botoşani, judeţ în care ar fi avut loc corectarea lucrărilor elevilor suceveni.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA