AcasăLifestyleMondenFOTOGRAFIE DISPUTATĂ - O britanică susține că bărbatul în comă de pe pachetele...

FOTOGRAFIE DISPUTATĂ – O britanică susține că bărbatul în comă de pe pachetele de țigări este tatăl ei. Poza este revendicată și de o familie de români

DISTRIBUIȚI

FOTOGRAFIE DISPUTATĂ O britanică susține că bărbatul în comă de pe pachetele de țigări este tatăl ei. Aceasta susține că este sigură în proporție de 110% că în imagine este tatăl ei.

Fotografia este revendicată însă de mai multe familii din Uniunea Europeană, inclusiv de o familie din România.

Jodi Charles, în vârstă de 42 de ani, a rămas șocată atunci când a văzut fotografia cu bărbatul în comă de pe pachetele de țigări.

Ea a povestit pentru presa din Marea Britanie că este sigură în proporție de 110% că în poză este tatăl ei, care a decedat în 2015, la vârsta de 66 de ani și spune că familia nu și-a dat acordul pentru ca imaginea să fie folosită pe pachetele de țigări, relatează The Sun, scrie Libertatea.

Bărbatul de 66 de ani, fost șofer de ambulanță, a murit din cauza septicemiei și a limfomului, după ce a stat timp de 10 luni la Spitalul Universitar Basildon, din Essex.

Deși fiica acesteia acuză că cineva l-a fotografiat pe tatăl ei fără acordul familiei, conducerea spitalului susține că acest lucru nu este posibil. În plus, Comisia Europeană spune că imaginea nu aparține britanicului.

Pe de altă parte, fotografia cu bărbatul în comă de pe pachetele de țigări este revendicată de mai multe familii din Uniunea Europeană, inclusiv de o familie din România.

Trei tineri români aflați în Anglia susțin că în imagine este tatăl lor, român, iar avocatul familiei spune că nu a existat niciun acord privind folosirea imaginii acestei persoane și că se fac demersuri pentru acțiunea în instanță.

Fotografia mai este revendicată, printre alții, și de o familie din Austria și una din Germania.

În iunie 2016, Johanna Wegerer din Viena a afirmat că în fotografie apare soțul ei decedat, Franz, iar imaginea a fost folosită fără aprobarea ei.

Avocatul femeii avertiza atunci că urmează să meargă în instanță cu acest caz pentru a cere despăgubiri. În septembrie 2016, un pensionar german a afirmat că el este cel care apare în poză.

La fel ca și în celălalt caz, Harald Molter (54 de ani) și-a angajat un avocat care să-l reprezinte în instanță, însă cercetările au scos la iveală că acesta s-a înșelat. Nu este cel din poza de pe pachetele de țigări.

În total peste 60 de familii au revendicat fotografia cu bărbatul în comă care apare pe pachetele de țigări.

sursa INFO şi FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA