AcasăActualitate112(FOTO) VULPI ÎN BAIA MARE - Mai multe “roșcate" au fost surprinse pe...

(FOTO) VULPI ÎN BAIA MARE – Mai multe “roșcate” au fost surprinse pe terenul de atletism din oraș

DISTRIBUIȚI

Mai multe vulpi au fost surprinse zilele trecute de către băimăreni, în zona terenului de atletism din municipiu. Potrivit cititorilor noștri, acestea s-ar hrăni cu resturi de la tomberoanele din spatele terenului. Situația este una cu atât mai neobișnuită cu cât locația în care își fac veacul animalele sălbatice este, practic, în mijlocul orașului și destul de îndepărtată de orice pădure.

Dacă unii dintre băimăreni s-au arătat revoltați de situație, alții au văzut partea amuzantă a lucrurilor și au pozat animalele. 

Deși la prima vedere ar putea părea docile, vă reamintim că vulpile sunt foarte periculoase. Multe dintre ele sunt purtătoare ale virusului turbării și, în caz de mușcătură, poate duce chiar la deces. Tratamentul este unul de specialitate si foarte costisitor! Odată cu apariția primelor simptome, boala nu mai poate fi tratată și se va finaliza cu decesul bolnavului.

În cazul în care le surprindeți, sunteți rugați să apelați imediat la Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor din Maramureș (AJVPS).

ActualMM

Foto: Brigitta Kaszta

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA