spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICFOTO - VIDEO - Soferii isi risca vietile trecand linia ferata pe...

FOTO – VIDEO – Soferii isi risca vietile trecand linia ferata pe rosu pe centura orasului Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI


Inconstiena soferilor nu are limita. Desi culoarea rosie a semnalelor de la trecerea la nivel cu calea ferata de pe centura orasului functioneaza atat luminos cat si acustic, sunt soferi care pur si simplu le ignora si trec fara sa le pese ca isi pun viata lor in pericol sau a celor care mai sunt in masina.

Trei minute de asteptare a culoarea rosie de la trecerea la nivel cu calea ferata din zona satului Sasar – centura orasului Baia Mare – au putut fi filmati cativa soferi inconstienti dar si o biciclista care nici macar nu s-a oprit sa se uite stanga, dreapta daca nu cumva vine trenul accelerat Baia Mare – Bucuresti Nord. Semnalele luminoase si acustice functionau.

Unul dintre soferi a depasit coloana care astepta la trecerea cu calea ferata, a trecut pe rosu, a depasit si la cea de-a doua trecere la nivel cu calea ferata.

Conform Codului Rutier „Neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferata când barierele sau semibarierele sunt coborâte ori în curs de coborâre sau când semnalele cu lumini rosii si/sau sonore sunt în functiune” se sanctioneaza cu amenda si suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA