spot_img
AcasăNews AlertFOTO/VIDEO: BILANȚUL PRIMEI ZĂPEZI - 9 accidente, încarcerați și răniți într-o singură...

FOTO/VIDEO: BILANȚUL PRIMEI ZĂPEZI – 9 accidente, încarcerați și răniți într-o singură zi în Maramureș

DISTRIBUIȚI

BILANȚUL PRIMEI ZĂPEZI Deși românii s-au obișnuit cu celebra replică a autorităților prin care se scuză prin faptul că au fost luate pe nepregătite de prima ninsoare, de această dată cei nepregătiți au fost șoferii. Nu noi spunem asta, ci numărul mare de accidente care s-au petrecut ieri, 2 decembrie, în județul Maramureș, toate după căderea primilor fulgi de nea.

Nu mai puțin de 9 accidente au avut loc (posibil ca tamponările să fi fost mai numeroase) pe străzile din județ, unele dintre ele cu victime. Din fericire, nici o persoană nu și-a pierdut viața, fiind vorba în majoritatea cazurilor de persoane ușor rănite. Vă redăm ma jos câteva exemple ale evenimentelor rutiere care au avut loc ieri în Maramureș.

O șoferiță începătoare de 52 de ani a rămas încarcerată după ce a ieșit cu mașina de pe drum în Nistru, aproape de podul ce duce spre lac.

Două accidente au avut loc în Borcut. Un șofer s-a răsturnat cu mașina pe plafon, iar un altul a rămas încarcerat printre fiare după un accident asemănător.

O persoană a rămas blocată în Bocicoel după ce s-a răsturnat cu căruța în mijlocul drumului.

Tamponare ușoară pe bd. Traian din Baia Mare. Rezultatul a constat în daune materiale, iar traficul a fost îngreunat.

 

Foto: Radu Banaurs

O mașină de transport pacienți cu dializă a fost implicată într-un accident aseară pe strada Oborului din Baia Mare. Din fericire, au rezultat doar daune materiale.

Foto: Valerian Both

Două TIR-uri au ajuns, pe rând, în șanț pe dealul Groșului. Traficul a fost îngreunat timp de câteva ore.

Foto: Darius Herteg

Un microbuz plin de elevi a ieșit de pe carosabil și s-a înfipt într-un șanț la Borșa. Din fericire, atât elevii cât și șoferul s-au ales doar cu o sperietură zdravănă.

Foto: VasileDale.ro

Carambol cu două autoturisme și o autoutilitară implicate la intrarea în Baia Mare, pe Dura. Două persoane au fost ușor rănite iar traficul a fost blocat o perioadă, desfășurându-se îngreunat ulterior pe tot parcursul zilei.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA