AcasăEvenimentFOTO - Un tanar s-a rastogolit cu Dacia Logan pe DN18 B...

FOTO – Un tanar s-a rastogolit cu Dacia Logan pe DN18 B intre Grosi si Carbunari. Scuterist ranit dupa ce a cazut, la Somcuta Mare

DISTRIBUIȚI

Ieri, 19 septembrie, ora 23,50, Mircea P., de 25 de ani, din Baia Mare, circula cu autoturismul, pe DN. 18 B, dinspre localitatea Cărbunari, înspre localitatea Groşi. Într-o curbă la dreapta, carosabil umed, conducătorul auto nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat pe spaţiul verde. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit uşor. Acesta a fost transportat la spital. A fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind  „zero”.

Mopedist victimă a unui eveniment rutier

Secţia de Poliţie Rurală Şomcuta Mare, a fost sesizată la ora 20,00, prin  Serviciul unic apeluri urgenţe, 112, despre faptul că, pe raza localităţii Iadăra, a avut loc un accident rutier cu victimă. Conducătorul unui moped, Valer L. de 53 de ani, din Şomcuta Mare, circula pe DC. 82, înspre Şomcuta Mare. Într-o curbă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul direcţiei de deplasare. Acesta a părăsit carosabilul  şi s-a răsturnat. În urma accidentului, conducătorul mopedului a fost rănit grav. Acesta a fost transportat la spital. Datorită leziunilor, nu a putut fi testat cu aparatul etilo-test, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.






TE-AR MAI PUTEA INTERESA