AcasăActualitateFOTO EXCLUSIV - La 100 de km/h s-a oprit acul dubei cu...

FOTO EXCLUSIV – La 100 de km/h s-a oprit acul dubei cu care au fost accidentați mortal cei doi pietoni

spot_img

DISTRIBUIȚI

A trecut o zi de la tragicul accident de pe bulevardul Traian din Baia Mare, unde doi tineri și-au pierdut viața iar altul a fost rănit. O zi pe care comunitatea băimăreană cu siguranță nu o va uita prea devreme. Rezultatele testelor pentru depistarea substanțelor psihoactive au ieșit pozitiv la șoferul autoutilitarei care a provocat dezastrul, rezultând că a consumat cocaină. Acest fapt, împreună cu trecutul tumultos al sălăjeanului de 31 de ani i-ar putea aduce ani grei de stat după gratii, asta în cazul în care va fi găsit vinovat în instanță.

Cu toate acestea, viețile celor doi tineri băimăreni nu se mai pot aduce înapoi.

Au existat diverse zvonuri cu privire la viteza pe care o avea duba la momentul impactului. Noi vă prezentăm în exclusivitate imagini cu autoutilitara la scurt timp după impact, respectiv imagini cu bordul acesteia în care se poate observa viteza pe care o indica ceasul de bord la momentul tragediei: nu mai puțin de 100 de km/h.

Motivul pentru care o astfel de tragedie a trebuit să aibă loc ne este necunoscut. Însă ce știm cu siguranță este că trebuie să învățăm din astfel de momente și să realizăm că de fiecare dată când ne urcăm la volanul unui vehicul purtăm în spate responsabilitatea unor vieți la fel de importante ca ale noastre.

Adrian Barbur/ ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA