spot_img
AcasăActualitateSocialFOTO - Carambol pe E58 Baia Mare - Dej pe podul de...

FOTO – Carambol pe E58 Baia Mare – Dej pe podul de peste raul LAPUS

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un carambol s-a petrecut astazi dupa amiaza pe drumul european 58 Baia Mare – Dej. Trei autoturisme au fost implicate in incident, din fericire fara ca nicio persoana sa sufere vatamari corporale. Aglomeratia era infernala din cauza reabilitarii partii carosabile, dar si a lipsei unui angajat al societatii care sa dirijeze traficul rutier.

S-a circulat bara la bara astazi intre Baia Mare si Dej. Muncitorii de la firma care se ocupa cu reabilitarea drumului european 58 lucreaza „in draci”, insa semnalizarea rutiera este deficitara. La podul peste raul Lapus spre exemplu trei autoturisme s-au ciocnit. Unul dintre soferi a incercat sa depaseasca un utilaj care excava dar a observat ca de pe contrasens vine un autoturism. A frant brusc si cel din spatele lui a intrat in el. La fel si urmatorul. Culmea este ca imediat angajatii societatii au pus mana pe celebrele deja palete ros-verde si au trecut la dirijarea traficului rutier. Cei trei conducatori auto au fost nevoiti sa scape cateva injuraturi si sa treaca pe la Postul de Politie Recea pentru a-si ridica dovada de reparatii.

Oricum in zona podului conducatorii auto sunt pusi in situatii limita, pentru ca oricand pot ateriza in haul lasat fara protectie de angajatii societatii care efectueaza lucrarile. De altfel acest lucru a fost recunoscut pana si de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu in timpul vizitei pe care a avut pe santierele de pe E58 din judetul Maramures.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA