AcasăEvenimentSportFotbal. Vezi ce amenzi uriase i-au echipele care folosesc jucatori pe fals....

Fotbal. Vezi ce amenzi uriase i-au echipele care folosesc jucatori pe fals. Filmarea jocurilor OBLIGATORIE! Amenzi pana la 1.000 lei

DISTRIBUIȚI

1. Biroul Executiv al AJF Maramures a reconfirmat:

a) Pe tot parcursul jocurilor de seniori Liga a IV-a QuickMobile este obligatoriu folosirea a 2 jucatori sub 21 de ani (nascuti 1993 si mai tineri), aceasta prevedere nu se aplica la jocurile din cadrul Cupei Romaniei. Nerespectarea prevederii duce la pierderea jocului cu 3-0.

b) Obligativitatea filmarii jocurilor de seniori L IV-a (stick, DVD, CD), nu se accepta filmari cu telefonul sau aparatul foto. Dupa 2 jocuri nefilmate (atentionare) amenda este de 500 lei (la a treia nefilmare) si de 1.000 lei (la a patra nefilmare). In caz de incidente si joc nefilmat, atentionarea se transforma in amenda.

2. Privind cuantumul penalitatii aplicate in cazul folosirii de jucator neinscris pe foaia de arbitraj (fals) aceasta este:

Liga a IV-a QuickMobile – 800 lei

Liga a V-a – 700 lei

Juniori – 600 lei

3. La finalul editiei 2014/2015 echipa campioana Liga a IV-a QuickMobile va fi premiata cu un rand de echipament personalizat.

4. S-a aprobat desfasurarea unui nou curs de instructor Licenta UEFA C si un nou curs reinnoire card Licenta UEFA C antrenori fotbal.

5. Se va organiza un campionat futsal in perioadele intercompetitionale.

6. Filmarile jocurilor si starea bazelor sportive vor constitui criterii pentru acordarea premiilor Fair-Play.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA