AcasăEvenimentSportFOTBAL. UNDER 15 - Doi copii din Maramureș, la antrenamente cu selecționerul Văsâi

FOTBAL. UNDER 15 – Doi copii din Maramureș, la antrenamente cu selecționerul Văsâi

spot_img

DISTRIBUIȚI

FOTBAL. UNDER 15 Peste 130 de copii au participat la o tabără de selecție pentru formarea naționalei Under 15 a României. Printre aceștia au figurat și cinci copii din Maramureș.

Ionuț Pop (mijlocaș central) și Bogdan Jeler (atacant) au fost reținuți pentru o săptămână de antrenamente cu selecționerul Adrian Văsâi.

Cinci jucători din Maramureș, de la Plimob Sighetu Marmației și ASF Kiss Baia Mare, au participat la tabăra de selecție de la Tărlungeni, organizată în vederea formării reprezentativei României la categoria de vârstă Under 15 (selecționer, Adrian Văsâi).

Este vorba despre Ionuț Pop (mijlocaș central) și Vlad Bicuschi (atacant) de la Plimob Sighetu Marmației, respectiv despre Paul Coza (mijlocaș central), Florin Balha (mijlocaș ofensiv) și Bogdan Jeler (atacant) de la ASF Kiss Baia Mare.

La selecția organizată de Departamentul de Scouting al FRF, condus de Ion Geolgău, au participat în total 136 de copii.

Aceștia au fost împărțiți în 8 echipe, care s-au duelat în partide formate din trei reprize a câte 25 de minute.

Fiecare jucător a beneficiat de același timp de joc, pentru a avea fiecare șanse egale de a se face remarcat.

După primele trei zile de selecții, în tabără au rămas 50 de copii, printre aceștia figurând și doi copii din Maramureș: Ionuț Pop (mijlocaș central) și Bogdan Jeler (atacant).

Micii fotbaliști selectați participă de azi și până sâmbătă la antrenamente coordonate de Adrian Văsâi, la Tărlungeni.

Cei care au fost trimiși deja acasă rămân monitorizați de către referenții zonali ai FRF și pot fi oricând convocați la națională.

La acțiunea din Tărlungeni au participat Mihai Stoichiță – președinte al Comisiei Tehnice din cadrul FRF, dar și alți membri ai acesteia – Dumitru Dumitriu, Ionel Augustin, Dumitru Moraru, Miodrag Belodedici -, precum și antrenorii celorlalte loturi naționale (Florin Bratu, Adrian Boingiu și Daniel Mogoșanu) plus scouterii și referenți FRF din toată țara (inclusiv Emil Kemenes – referentul FRF în Maramureș).

Mai multe citiţi pe site-ul oficial al AJF Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA