AcasăEvenimentSportFOTBAL ȘI FEMINITATE – Reprezentantele Maramureşului participă la turneul final de la...

FOTBAL ȘI FEMINITATE – Reprezentantele Maramureşului participă la turneul final de la Suceava

DISTRIBUIȚI

FOTBAL ȘI FEMINITATE Cele două echipe ale județului Maramureș participante la ediția 2016 a proiectului ”Fotbal și Feminitate” evoluează, în perioada 18-20 noiembrie, la Suceava, în cadrul turneului final național.


FOTBAL ȘI FEMINITATE Cu două echipe (Under 14 + Under 12) s-a înscris Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) la ediția 2016 a proiectului ”Fotbal și Feminitate”. În total 21 de structuri împărțite în șapte grupe au participat la competiție în prima fază.

Reprezentantele Maramureșului și-au disputat – în trei turnee zonale – calificarea la turneul final cu echipele similare din Bihor și Sălaj.

Primul turneu zonal a fost organizat de Bihor, acolo unde echipa U14 a Maramureșului a obținut o victorie (4-0 cu Sălaj) și a suferit o înfrângere (0-1 cu Bihor), iar gruparea U12 a trecut cu 4-1 de Bihor.

Al doilea turneu zonal a avut loc în Baia Mare. La categoria U14 echipa din Maramureș a trecut cu 6-0 de Sălaj și cu 6-1 de Bihor. La categoria U12, maramureșencele au învins echipa Bihorului cu 2-0, asigurându-și astfel calificarea la turneul final.

Pentru echipele de la categoria U14 s-a organizat și al treilea turneu zonal, în Sălaj, de unde selecționata județului nostru s-a întors cu două victorii, ambele repurtate la scorul de 3-0.

Mâine pornesc echipele Maramureșului spre Suceava, pentru ora 20.00 fiind anunțată ședința tehnică, meciurile urmând a se disputa în 19 și 20 noiembrie.

Echipe calificate la turneul final:

Under 14: Suceava, Teleorman, Covasna, Maramureș, Caraș Severin, Alba, București;

Under 12: Argeș, Iași, Covasna, Maramureș, Mehedinți, Bistrița, București;

Pentru completarea seriilor, s-au alocat două locuri: pentru Suceava la Under 12, pentru Iași la Under 14.

echipa-fotbal-feminin2

Componența echipei Maramureșului la Under 12: Bianca PAȘCA, Andreea CRIȘAN, Ioana Teodora POP, Denisa ȘUT, Renata PETRUȘ, Ioana GROS, Denisa ZAH, Denisa BUCȘA, Andreea Nicoleta RODILĂ, Mădălina MIKLOS; antrenor: prof. Octavian Dragomir;

Componența echipei Maramureșului la Under 14: Diana BUTUZA, Larisa BUDE, Mihaela POP, Bianca MARE, Denisa RACZ, Alexandra POP, Tania MOSOARA, Roberta HOLINKA, Cristina DRĂGAN, Anamaria FLOREAN, Ioana TAMAȘ și Adela Andreea MATEȘAN; antrenor: prof. Ștefan Butuza;

”Fotbal și feminitate” este un proiect susținut de UEFA în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA